طرح درس روزانه روغن کشی میوه و دانه های روغنی درس تولید روغن زیتون

طرح درس روزانه روغن کشی میوه و دانه های روغنی درس تولید روغن زیتون

نام کتاب درسی: روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه تحصیلی: دوازدهم رشته صنایع غذایی موضوع درس: تولید روغن زیتون

اهداف :

فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:

تفاوت روغن زیتون با سایر روغن ها را فرا خواهد گرفت.

با تركیبات روغن زیتون آشنا شود.

با ویژگي های آنتي اكسیداني و ضد سرطاني روغن زیتون آشنا شود.

با مراحل تولید روغن زیتون آشنا شود.

با عوامل موثر بر كیفیت روغن زیتون آشنا شود.

با زمان برداشت و نحوه كاشت و داشت درخت زیتون روغني و كنسروی آشنا شود.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید