طرح درس روزانه تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور درس بسته بندی گوشت قرمز
نام کتاب درسی: تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور پایه تحصیلی: دوازدهم رشته صنایع غذایی موضوع درس: بسته بندی گوشت قرمز
اهداف :
فراگیر پس از پايان درس قادر خواهد بود:
با ويژگي ها و تركیبات گوشت قرمز آشنا شود.
مراحل مختلف بسته بندی گوشت قرمز را بشناسد.
با چگونگي تهیه مواد اولیه آشنا شود.
چگونگي و مراحل ذبح دام را بشناسد.
با نتايج حاصل از بازرسي دامپزشک بر روی دام آشنا شود.
با وسايل نقلیه برای حمل و نقل لاشه و همچنین ويژگي های آن آشنا شود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.