طرح درس روزانه تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور درس بسته بندی گوشت قرمز

طرح درس روزانه تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور درس بسته بندی گوشت قرمز

نام کتاب درسی: تولید و بسته بندی فراورده های دام و طیور پایه تحصیلی: دوازدهم رشته صنایع غذایی موضوع درس: بسته بندی گوشت قرمز

اهداف :

فراگیر پس از پايان درس قادر خواهد بود:

با ويژگي ها و تركیبات گوشت قرمز آشنا شود.

مراحل مختلف بسته بندی گوشت قرمز را بشناسد.

با چگونگي تهیه مواد اولیه آشنا شود.

چگونگي و مراحل ذبح دام را بشناسد.

با نتايج حاصل از بازرسي دامپزشک بر روی دام آشنا شود.

با وسايل نقلیه برای حمل و نقل لاشه و همچنین ويژگي های آن آشنا شود.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید