طرح درس روزانه روغن کشی میوه و دانه های روغنی درس استخراج روغن با حّلل

طرح درس روزانه روغن کشی میوه و دانه های روغنی درس استخراج روغن با حّلل

نام کتاب درسی: روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه تحصیلی: دوازدهم رشته صنایع غذایی موضوع درس: استخراج روغن با حّلل

اهداف :

۱-هنرجویان با روش تولید و استخراج روغن از دانه های روغنی با حلّال آشنا شده

۲-قادر به استخراج روغن از انواع دانه های روغنی با استفاده از حلّال خواهند بود.

۱-هنرجو بتواند ویژگی های دانه های روغنی را تشخیص دهد.

۲-هنرجو بتواند شرایط انتقال و ذخیره سازی دانه های روغن را یاد بگیرد.

۳-هنرجو علت استفاده از حلال برای استخراج روغن در دانه های روغنی را بداند.

۴-هنرجو فرایند استخراج روغن از دانه روغنی با روش حلال را ترسیم کند و شرح دهد.

۵-هنرجو اصول کنترل کیفیت ماده اولیه را بداند و قادر به اندازه گیری پارامترهای تعیین کنترل کیفیت باشد.


منتشر شده

در

توسط

برچسب‌ها:

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید