طرح درس روزانه روغن کشی میوه و دانه های روغنی درس استخراج روغن با حّلل
نام کتاب درسی: روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه تحصیلی: دوازدهم رشته صنایع غذایی موضوع درس: استخراج روغن با حّلل
اهداف :
۱-هنرجویان با روش تولید و استخراج روغن از دانه های روغنی با حلّال آشنا شده
۲-قادر به استخراج روغن از انواع دانه های روغنی با استفاده از حلّال خواهند بود.
۱-هنرجو بتواند ویژگی های دانه های روغنی را تشخیص دهد.
۲-هنرجو بتواند شرایط انتقال و ذخیره سازی دانه های روغن را یاد بگیرد.
۳-هنرجو علت استفاده از حلال برای استخراج روغن در دانه های روغنی را بداند.
۴-هنرجو فرایند استخراج روغن از دانه روغنی با روش حلال را ترسیم کند و شرح دهد.
۵-هنرجو اصول کنترل کیفیت ماده اولیه را بداند و قادر به اندازه گیری پارامترهای تعیین کنترل کیفیت باشد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.