طرح درس روزانه روغن کشی میوه و دانه های روغنی درس تولید روغن زیتون
نام کتاب درسی: روغن کشی میوه و دانه های روغنی پایه تحصیلی: دوازدهم رشته صنایع غذایی موضوع درس: تولید روغن زیتون
اهداف :
فراگیر پس از پایان درس قادر خواهد بود:
تفاوت روغن زیتون با سایر روغن ها را فرا خواهد گرفت.
با تركیبات روغن زیتون آشنا شود.
با ویژگي های آنتي اكسیداني و ضد سرطاني روغن زیتون آشنا شود.
با مراحل تولید روغن زیتون آشنا شود.
با عوامل موثر بر كیفیت روغن زیتون آشنا شود.
با زمان برداشت و نحوه كاشت و داشت درخت زیتون روغني و كنسروی آشنا شود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.